eZRide@Work

Elektriska sparkcyklar är det perfekta transportmedlet för både små och stora företag. Företag kan spara både tid och pengar, samtidigt som man bidrar till en bättre miljö. eZRide är specialiserade på att erbjuda kundanpassade transportlösningar, både inomhus och utomhus.

Logotype och Branding

Genom att sätta sin egen prägel på företagets elsparkcyklar skapar man ett helt nytt sätt att marknadsföra sitt företag. Och va säker, folk på stan kommer att vända sig och titta... eZRide arbetar tillsammans med marknadsledande förtag inom design och print. Vi erbjuder allt från enklare logotyper till hel foliering.

Serviceavtal

Vi gör ägandet av elsparkcyklar så lätt som möjligt. Med Serviceavtal ser vi till att alla elsparkcyklar är i bästa kondition. Allt för en fast kostnad.

Reservdelar

Om olyckan skulle vara framme har eZRide ett stort lager av reservdelar för alla våra elsparkcyklar.

Störst kunnande

eZRide har ett stort kunnande om alla våra produkter. Vi är generalagent för INOKIM i Sverige, Norge och Danmark. Detta gör att vi har direktkontakt med både fabrik och designavdelning. Vårt mål är att du som företag ska ha ett så enkelt ägande som möjligt och kunna utnyttja dina elsparkcyklar maximalt.

Felxibel finansiering

eZRide kan tillsamman med SVEA Ekonomi erbjuda flexibla finansieringslösningar, både i form av företagshyra eller leasing.

Kontakta oss gärna

0