INOKIM LIGHT2

INOKIM LIGHT2

kr11,499.00

INOKIM LIGHT2 – portabel och stabil

Nollställ
Artikelnr: P1712234 Kategorier: , , Taggar: , ,

Beskrivning

INOKIM LIGHT är med sin strömlinjeformade design och 5 snygga färger, antagligen världens snyggaste elsparkcykeln.

INOKIM LIGHT kombinerar portabilitet (enkel hopfällning och en vikt på endast 13 kg) med en robust konstruktion och luftfyllda 8.5″ hjul, vilket gör att man får en säker, komfortabel och stabil färd. 
Hela kroppen är gjord av en högkvalitativ aluminium (6061 T6), som har visat sin hållbarhet inom bilindustrin. Bakre trumbroms, med automatisk motoravbrott, möjliggör en säker körning. INOKIM LIGHT har ett snyggt gasreglage med en LCD-skärm som ger information om körhastighet, avstånd, mer exakt batteristatusindikator och annan information såsom: hastighet, hastighetsläge, batteristatus, ODO, färdtid, farthållare, bakgrundsbelysning display och ett automatiskt avstängningsalternativ.

INOKIM LIGHT är den bästa elektriska elsparkcykeln i sin klass och de ultimata elfordonet för pendling till och från jobbet (i bagageluckan, buss, tåg, båt), eller bara att åka runt och njuta på.  

Alla kunders favorit INOKIM LIGHT, finns nu i en uppgraderad version. Baserad på samma supersnygga design finns den nu med en kraftfull 350W** motor och dubbla bromsar.
LIGHT2 är super-versionen av LIGHT och har utökat stöd för att inte däcken skall krängas av samt att däcken är med tåliga emot punktering.
Med den kraftfullare motorn tar sig LIGHT2 med lätthet uppför brantare backar.

 

Specifikation   LIGHT2**
Räckvidd per laddning 20-30 km* 
Laddningstid 4-6 tim
Topphastighet Begränsad till 20 km/h (30 km/h)
Vikt 14 kg
Maxlast 100 kg
Storlek hopfälld 95 cm x 36 cm x 25 cm
Storlek uppfälld 108 cm x 46 cm x 105 cm
Motor 350W/36V Brushless Hub motor**
Batteri Sanyo Li-Ion 36V 10,4 Ah
Hjulstorlek 8.5″ (21,6 cm)

* Beroende på temperatur, däcktryck, träng, underlag, vikt m.m.
** Pga. av den höga motorstyrkan skall användning endast ske på privat/avskild mark eller på områden där trafikregler inte gäller

Mer information

Vikt 19 kg
FÄRG

BLÅ, LIMEGRÖN, ORANGE, SVART, VIT

Du gillar kanske också…

0